Comparative Civil

Service Network

Katonai Logisztikai Intézet

A Katonai Logisztikai Intézet a magyar honvédtisztikar egy részének és sok ezer polgári mérnöknek, közgazdásznak az alma matere.

Katonai Vezetőképző Intézet

A Katonai Vezetőképző Intézet a Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar keretein belül működik, mint nevéből is kitűnik a magyar nemzeti katonai vezetői (parancsnoki) képzés alapvető intézménye.

Katonai Üzemeltető Intézet

A Katonai Üzemeltető Intézet 2012. július 1-én, a korábbi Katonai Üzemeltető és Logisztikai Intézet szétválásával jött létre, szándékaink szerint megőrizve annak minden korábban létrehozott értékét és eredményét.

]

Katonai Repülő Intézet

A katonai felsőoktatás hagyományait ápolva, a mai kor elvárasainak és igényeinek megfelelően, Intézetünk több mint öt évtizede folytat magas színvonalú katonai repülő tisztképzést Szolnokon.

Idegennyelvi és Szaknyelvi Központ

Az Idegen Nyelvi és Szaknyelvi Központ (továbbiakban INYSZK) tanárai nevében szeretnénk röviden tájékoztatni Önöket központunkban folyó munkáról és a Központ nyújtotta lehetőségekről.

Tovább a menübe

Katonai Vizsgaközpont

A Katonai Vizsgaközpont 2013. szeptember 1-én kezdte meg feladatainak végrehajtását a működését meghatározó jogszabályi feltételek kialakítását követően.

Tovább a menübe